De Minirouwauto voor een peuter

Home » Voor wie? » Peuter

Peuter

Kinderen ouder dan 1 jaar worden peuter genoemd tot een leeftijd van ca. 3 jaar. Hieronder ziet u foto’s van wat grotere kistjes (tot 120cm) en mandjes tot (140cm) in de rouwauto.

318733_orig
8636961_orig

Ruimte

Aangezien peuters variëren in hun lengte varieert daarmee ook het mandje of het kistje. De beschikbare plaatsen voor hen die mee willen rijden zijn dus ook in elke situatie anders in de minirouwauto.
Ongeveer kunt u hier vanuit gaan bij een peuter:
Als het een kindje betreft tot ca. 3-4 jaar kunnen er twee mensen en de chauffeur meerijden.
Vanaf 3 jaar is het belangrijk van te voren even contact op te nemen met ons. Afhankelijk van het gekozen formaat kistje of mandje kunnen de ouders zich wel of niet laten rijden.
Over het algemeen zult u zich kunnen laten rijden of eventueel zelf de auto besturen.

Bloemen

Hoeveel bloemen er mee kunnen is afhankelijk van de indeling van de Minirouwauto.
Bij korte ritten en mooi weer kunt u ook een aantal bloemstukken plaatsen op het dak van de minirouwauto (uiteraard niet op de snelweg).

Muziek

Wij kunnen muziek voor u afspelen als wij rijden en u kunt via een AUX aansluiting muziek afspelen vanaf uw telefoon als u zelf wilt rijden.
Er is een voor Iphone en Samsung er verloopstekker in de auto aanwezig (lightning naar aux en usb-c naar aux).

Sinds 2021 is het mogelijk ook buiten muziek te laten horen d.m.v. onze externe (onzichtbare) speakers. Dit kan mooi zijn bij het in- en/of uit de auto dragen van de overledene. Of nog een nummer draaien voor bij het woonhuis ook voor de mensen/buren die misschien niet bij de uitvaart kunnen zijn. Ook bij een erehaag kan muziek van toegevoegde waarde zijn. Maar in alle rust en zonder muziek kan uiteraard ook.

8888982_orig
2248035_orig

Stickers

Tijdelijke bestickering van de rouwmini is mogelijk; de naam van uw kind, een foto of een favoriete held bijvoorbeeld.

Navigatie

Wij gebruiken Waze of Google Maps. Als u zelf rijdt dan kunt u uw eigen telefoon installeren en de app van uw voorkeur gebruiken.

Vragen?

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op.

De uitvaart van een

De uitvaart van een

De uitvaart van een