Minirouwauto voor een kleuter of een kind

Home » Voor wie? » Kleuter/Kind

Voor kleuter en kind

Een kleuter is een kind tussen de 3 – 6 jaar. Vaak is een mand of kist dan 120cm, 140cm of 160cm.

Ruimte 

In de Minirouwauto past een kist voor een volwassene dus ook een kist van 120cm, 140cm of 160cm. Alleen de indeling kan afhankelijk van de wensen worden aangepast. Bij 120cm kunnen er voorin nog 2 mensen, en tot 160cm kan er eventueel iemand achter de bestuurder plaatsnemen.

Wanneer er twijfels zijn of het wel past kun je contact met ons opnemen zodat wij zo goed mogelijk kunnen adviseren. Bij twijfel kunnen we de kist of mand evt. komen brengen of gaan we een soortgelijke passen. 

 

1
Rouwmini uitvaart

Bloemstukken

Met de Minirouwauto kunnen ook bloemen mee. Afhankelijk van de grootte van de kistjes kunnen er wel een beperkt aantal bloemen mee (het blijft een Mini). De overige bloemen kunnen mee met de volgauto of eventueel op het dak bij goed weer en korte afstand. Een guirlande onder de voorruit kan ook mooi zijn.

Muziek

In de Minirouwauto kunt je ook eigen muziek afspelen. Dit kan van binnen als je zelf in de auto zit maar ook buiten, met onzichtbare externe speakers. Het kan mooi zijn om bij het in- of uitdragen van je kind een mooi nummer te luisteren of terwijl de auto door een erehaag rijdt. Bespreek dit ook met je uitvaartverzorger of bel ons bij vragen.

Geef de muziek 24 uur van tevoren door. Natuurlijk is het ook mogelijk zonder muziek te rijden gewoon in stilte.

Afscheid 2020
3641269_orig

Stickers

Het is ook mogelijk om de Minirouwauto tijdelijk te bestickeren, hiervoor vragen wij een offerte voor op en regelen wij de bestickering voor jullie. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je kind of een favoriete held of een mooie afbeelding. Zo kan de Minirouwauto gepersonaliseerd worden.

Vragen?

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

De uitvaart van een

De uitvaart van een

De uitvaart van een