De minirouwauto voor een kleuter,
voor een kind

Home » Voor wie? » Kleuter/Kind

Kleuter en kind

Een kind wordt een kleuter genoemd vanaf 3 jaar tot 6 jaar. Hieronder ziet u foto’s van een kistje van 140cm en voor oudere/grotere kinderen een kist van 160cm in de rouwauto.

Ruimte

Bij kistjes tot 120cm is de foto links boven van toepassing, er kunnen dan 2 mensen voorin.
Op de twee foto’s ernaast ziet u een kist van 160cm. Er kan dan nog iemand achter de bestuurder plaatsnemen of de plek kan worden gebruikt voor bloemen. Op de onderste drie foto’s ziet u een kist van 140cm met dezelfde hoeveelheid zitplaatsen.

In geval van twijfel kunt u overwegen de kist door ons te laten bezorgen, zodat we van te voren kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.
De zitplaatsen zijn afhankelijk van de lengte en breedte van de kist maar ook van de hoeveelheid of het type handvatten.

 

1
Rouwmini uitvaart

Bloemen

Er kunnen beperkt bloemen mee bij een grotere kist. Bij veel bloemen kunnen deze eventueel worden verdeeld over de eventuele volgauto’s.
Bij korte ritten en mooi weer kunt u ook een aantal bloemstukken plaatsen op het dak van de minirouwauto (uiteraard niet op de snelweg).

Muziek

Wij kunnen muziek voor u afspelen als wij rijden en u kunt via een AUX aansluiting muziek afspelen vanaf uw telefoon als u zelf wilt rijden.
Er is een voor Iphone en Samsung er verloopstekker in de auto aanwezig (lightning naar aux en usb-c naar aux).

Sinds 2021 is het mogelijk ook buiten muziek te laten horen d.m.v. onze externe (onzichtbare) speakers. Dit kan mooi zijn bij het in- en/of uit de auto dragen van de overledene. Of nog een nummer draaien voor bij het woonhuis ook voor de mensen/buren die misschien niet bij de uitvaart kunnen zijn. Ook bij een erehaag kan muziek van toegevoegde waarde zijn. Maar in alle rust en zonder muziek kan uiteraard ook.

Afscheid 2020
3641269_orig

Stickers

Tijdelijke bestickering van de rouwmini is mogelijk; de naam van uw kind, een foto of een favoriete held bijvoorbeeld.

Navigatie

Wij gebruiken Waze of Google Maps. Als u zelf rijdt dan kunt u uw eigen telefoon installeren en de app van uw voorkeur gebruiken.

Vragen?

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met ons op.

De uitvaart van een

De uitvaart van een

De uitvaart van een