Subtiel rouwvervoer

Met onze Minirouwauto maak je gebruik van subtiel rouwvervoer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande knop.

Home » Rouwvervoer

Waarom kiezen voor een Minirouwauto?

De Minirouwauto is uniek rouwvervoer. Om passend rouwvervoer te vinden bij de overledene is niet altijd vanzelfsprekend. Met de Minirouwauto maak je een uitvaart persoonlijker en meer bijzonder. Zo zitten er (onzichtbare) speakers aan de buitenkant van de Minirouwauto hiermee kan er bijvoorbeeld bij een erehaag muziek afgespeeld worden dat paste bij de overledene. Muziek is emotie en mede hierdoor wordt het rouwvervoer enorm persoonlijk en bijzonder.

Persoonlijk rouwvervoer

Voor iedereen geschikt

Muziek is emotie

Overal in Nederland beschikbaar

Zelf besturen mogelijk

Huren met chauffeur mogelijk

Baby

Peuter

Kleuter/Kind

Volwassene

De Minirouwauto, maakt de uitvaart minder zwaar.

De Minirouwauto:

 • Is met of zonder chauffeur te huur
 • Rijdt in heel Nederland (en daarbuiten)
 • Kan door de nabestaanden/ouder(s) zelf worden gehuurd en bestuurd
 • Kan maximaal een standaard volwassene kist vervoeren
 • De eerste rouwauto ter wereld met externe speakers  
 • Schenkt een deel aan goede doelen.

De Minirouwauto:

 • Is een mooie Mini Cooper Clubman
 • Crème witte kleur
 • Professionele chauffeurs
 • Vlaggen in wit / roze of blauw
 • Schaarwagen beschikbaar bij volwassene
 • Overledene overbrengen 

Nabestaande over ons rouwvervoer

Jannie van Boxtel

Een nachtmerrie werd werkelijkheid: onze moeder is heengegaan. We kwamen in een rollercoaster terecht. Inmiddels is de uitvaart anderhalf jaar geleden en kan ik hier nu over vertellen. Je bent zo intens verdrietig, maar tegelijkertijd moet er direct zoveel geregeld worden. Wij, de familie had direct besloten dat we iets speciaals en persoonlijk wilden organiseren. Via via kwamen we terecht bij Minirouwauto en dit sprak ons direct aan. Hierdoor kon er tijdens de erehaag muziek afgespeeld worden van André Hazes, alsof mama het zelf geregeld zou hebben.

Michiel Mellingen

Mijn zus was de grootste Mini Cooper van van Nederland. Toen zij overleed wilde ik hier graag iets mee doen. Na wat googlen kwam ik bij Minirouwauto terecht, nog stom verbaasd dat dit überhaupt mogelijk was, heb ik meer informatie aangevraagd. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat ik meteen wist: dit komt goed. Ik heb, zonder dat mijn zus het waarschijnlijk wist, nog na haar overlijden een wens laten uitkomen. Mijn zus en het rouwvervoer zullen we nooit vergeten.

Aaron Suarez

Toen onze geliefde overleed, dachten we: wij gaan de uitvaart helemaal anders doen. In plaats van standaard rouwvervoer gingen we voor de Minirouwauto en niet alleen bloemen, maar ook vuurwwerk staken we af. In plaats van koffie, thee en een plake cake na, hebben we een borrel gehouden met een BBQ. Onze opa was enorm geliefd, maar ook 102 jaar oud geworden. Hij heeft ons meegegeven om het leven te vieren en dat is wat we gedaan hebben. Met de Minirouwauto hadden we de mogelijkheid om muziek af te spelen via de externe speakers, dit maakte de uitvaart compleet.